Gå til sidens hovedinnhold

Miljøpris til Natteravnene på Bjørndal

Forrige uke fikk Natteravnene på Holmlia pris for sin innsats. Tirsdag ble deres likesinnete på Bjørndal takket.

Bjørndal:Sist tirsdag var det årsmøte i Bjørndal Boligsammenslutning (BBS), og da ble anledningen benyttet til å gi Miljøprisen for 2006 til Natteravnene på Bjørndal. Tildelingen ble begrunnet med den store innsats som Natteravnene gjør for ungdommen og ungdomsmiljøet på Bjørndal.

Natteravnene på Bjørndal er organisert med utgangspunkt i FAU (Foreldrenes Arbeids Utvalg) for de tre skolene på Bjørndal. Natteravnene har base på klubbhuset til Bjørndal Idrettsforening. Det er etablert en stab av vaktledere som leder vandringskveldene. I skoleåret 2005/2006 var det 15 vaktledere i sving. I løpet av perioden ble det organisert 53 vandringer, med totalt 277 vandrere.

inspirerende

- Dette var svært gledelig, og en fin inspirasjon for alle oss som har jobbet for Natteravnene på Bjørndal, sier Ole Søberg, som i en årrekke har vært blant ildsjelene som har jobbet for et godt og trygt miljø på Bjørndal.

- Å gå natteravn er både lærerikt og morsomt. Vi har alltid behov for ansvarlige og aktive voksne, og håper at vi også i fortsettelsen klarer å få foreldrene til å sette av en kveld en gang iblant for å gi sitt bidrag, avslutter Søberg

Prisen er på kr 5 000,-, og ble altså overrakt i forbindelse med BBS" årsmøte.

Alle voksenpersoner på Bjørndal oppfordres til å bli en del av en aktiv og hyggelig gruppe som er opptatt av å opprettholde et trygt og godt nærmiljø.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå