*Nettavisen* Nyheter.

Miller-time i Bergen

Charlie Miller fikk sjansen igjen fra start, og tok den begjærlig med begge hendene.

19.06.05 22:42

Skotten scoret tre mål, det første på straffe, det andre etter et nydelig framspill av Bengt Sæternes, mens det siste kom på en utsøkt chip over keeper Espen Johnsen.

- Heldig
- Det var herlig. Jeg er veldig fornøyd med å vinne kampen. Det var et fantastisk resultat for oss. Jeg var heldig nok til å score tre mål i dag. Jeg kan ikke få takket fansen nok, sa Miller til NRK.

Nå satser skotten og resten av Bergen alt mot å vinne serien.

- Det blir vanskelig, men vi skal forsøke, sa han.

Raymond Kvisvik scoret også i det som kanskje er hans siste kamp for Brann. Han er på vei til Fredrikstad.

- Nå vet jeg at klubbene er i dialog, og kommer til å skje noe til uka, så vi får en avklaring der. Jeg har en familie å ta hensyn til også, sa Raymond Kvisvik til NRK etter kampen.

Kontret i senk
Han scoret et nydelig mål da han banket ballen i nærmeste hjørne fra 16 meter, bak en sjanseløs Espen Johnsen. En smart scoring av østfoldingen.

RBK-trener Per Joar Hansen syntes trønderne gjorde et ærlig forsøk, men at det skortet på det defensive i dag.

- Brann er klart best i første omgang, og vi er heldige som slipper unna med 1-2. I 2. omgang synes jeg vi kjører stort sett hele kampen, men Brann er livsfarlige på kontringer. De er fantastisk flinke til å utnytte de sjansene de får, men guttene prøvde skikkelig. Det hjelper ikke når vi gir bort så mange kontringsmuligheter. Det er bare å gratulere Brann med seieren, sa han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.