RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller trolig på benken

Sist oppdatert:
Mange Brann-supportere vil ha Charlie Miller i startelleveren mot Sandefjord på Stadion søndag, men Mons Ivar Mjelde går langt i å antyde at helten fra Stabæk-kampen starter på benken igjen.

Etter et knapt minutt på banen, ble skotten matchvinner mot Stabæk mandag kveld. Mange brannsupportere mener nå Miller må få tillit fra start mot Sandefjord, men får ikke uten videre medhold fra Brann-treneren. Årsaken er at 30-åringen har reist hjem til Skottland for å delta i en begravelse, og ikke er på plass i Bergen igjen før fredag.

- Charlie ville vært superaktuell til å spille fra start dersom han hadde vært på treningene denne uken, sier Mons Ivar Mjelde til Bergens Tidende. Han understreker at han har full forståelse for at Miller reiser hjem i begravelsen, men antyder samtidig at det kan vippe i retningen benken for Charlie at han ikke er på trening igjen før fredag.

Mjelde er glad for supporternes engasjement for klubben, og at de lar seg rive med av følelsene. Men han understreker samtidig at han kan la følelsene styre laguttaket. Dermed ligger det an til at matchvinneren igjen starter som reserve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere