*Nettavisen* Nyheter.

Milliardærarving (15) døde i ATV-ulykke

DØDE: Milliardærarving Iris Annabel Goldsmith (15) omkom i en ulykke med en firhjuling på familiens gård i Somerset i England. Foto: Facebook

DØDE: Milliardærarving Iris Annabel Goldsmith (15) omkom i en ulykke med en firhjuling på familiens gård i Somerset i England. Foto: Facebook

Jenta skal ha havnet under kjøretøyet da det gikk rundt.

11.07.19 10:40

Iris Goldsmith, datter av den britiske finansmannen og miljøverneren Ben Goldsmith, omkom i en ATV-ulykke på familiens gård i Somerset i England.

Ifølge BBC skal jenta ha omkommet etter å ha blitt fastklemt da kjøretøyet, som blir beskrevet som en blanding mellom en Jeep og en ATV, havnet oppå henne. Luftambulanse ble tilkalt, men livet sto ikke til å redde.

- Vi ble kalt ut til en ulykke klokken 15.15 som involverte et kjøretøy på en adresse i Nord Brewham i Somerset, bekreftet en talsperson for ambulansen til The Telegraph.

Arving

Tenåringen var arvingen til to av Englands mektigste dynastier, Goldsmith og Rothschild. Hun var det eldste barnet til Ben og hans ekskone Kate Emma Rothschild, som har en estimert samlet formue på i overkant 2,5 milliarder kroner, det skriver The Telegraph.

Klikk på bildet for å forstørre.

MILLIARDÆR: Her er Ben Goldsmith avbildet sammen med skuespiller Dominic West i 2012. Foto: Farms Not Factories (Flickr)

- Hele bygda har blitt påvirket av dette. Våre tanker går til foreldrene hennes, dette er en veldig vanskelig tid, sier en lokal person til avisa.

Dødsfallet blir etterforsket, men politiet ser ikke på det hele som mistenkelig.

Spilte cricket

Ben Goldmith og ekskona Kate Emma Rotschild har også sønnene Frank (13) og Isaac (11). Goldsmith har fått to barn med hans nye kone, Jemima Jones.

Goldsmith skal ha spilt cricket da han fikk beskjeden om datterens ulykke. Kalim Khan, en venn av familien var den som spilte med Goldsmith da ulykken fant sted.

- Helt forferdelige nyheter å våkne opp til. Jeg spilte cricket mot Ben som måtte dra halvveis på grunn av Iris' ulykke. Tenker på deg og familien din Ben, skriver Khan på Twitter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.