Milliardærenes Finn.no

RIKINGENES EBAY: På nettauksjonen BillionaireXchange er salgsvarene forbeholdt milliardærer.

RIKINGENES EBAY: På nettauksjonen BillionaireXchange er salgsvarene forbeholdt milliardærer. Foto: (Shutterstock)

Hvorfor lete blant loslitte Ikea-sofaer når du vil ha et pent brukt jetfly?

11.09.09 10:14

(LXUS.no) Mange penger å bruke, men ingenting å kjøpe? Da har du ikke vært på BillionaireXchange.com. Nettstedet er milliardærenes svar på mer folkelige Finn.no, og om du er ute etter noe de færreste har råd til finner du det her.

LUKSUSVARER: Enten du er på jakt etter sportsbil, jetfly eller en lekker leilighet finner du det du leter etter på BillionaireXchange. Foto: (BillionaireXchange)

LES OGSÅ:
Hvordan virke rikere enn du er
Kjøpene som tømmer pungen
Henter kundene i helikopter

Blant salgsvarene som er tilgjengelige på nettauksjonen nå, er blant annet et 1997 Citation X jetfly med utropspris på 60 millioner kroner, en 138 fots megayacht til 121 millioner kroner, baseballstjernen Alex Rodriguez' herskapshus i Miami til 66 millioner kroner, samt en rekke lekre båter, biler og kunstverk.

Byttemarked

Dersom du har lite cash og dine midler stort sett er bundet opp i fast eiendom, dyre leketøy og sjeldne viner, er det gode muligheter for å gjøre en byttehandel eller to her også.

- Tenk å bytte herskapshuset ditt i Beverly Hills mot et slott i Frankrike, eller din antikke Rolls Royce mot en ny Bentley. Eller til og med din flaske 1802 Chateau Lafitte mot en flaske 1947 Cheval Blanc. Mulighetene er bokstavelig talt endeløse. Så spør deg selv, "Hvilket luksusobjekt er det du drømmer om?", står det på luksusauksjonens nettsider.

Milliardær-byttebørsen er delt inn i seksjonene kunst og antikk, luksuskjøretøyer, båter og yachter, luksuseiendom, smykker og klokker og fly og helikoptre. Så da slipper du å lete deg gjennom en haug stygge bruktmøbler og 70-tallsservise i jakten på det du egentlig vil ha!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag