RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milliardærdatter møter reinlykke

REINFLYTTING: Den amerikanske rikmannsdatteren Chelsi var med på reinflyttingen i Kautokeino en uke og opplevelsen vises i en ny realityserie på MTV.
REINFLYTTING: Den amerikanske rikmannsdatteren Chelsi var med på reinflyttingen i Kautokeino en uke og opplevelsen vises i en ny realityserie på MTV. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Åtte amerikanske rikmannsungdom skal møte verdens urbefolkning i en ny serie. 16 år gamle Chelsi reiste til Kautokeino.

(SIDE2): Milliardærdatteren fra New Hampshire er en av åtte, rike, amerikanske ungdommer som får bryne seg på levesettet til forskjellige urbefolkninger verden rundt i den nye MTV-serien «Exiled!», skriver Finnmark Dagblad.

Realityserien er en spin-off a MTVs «My Super Sweet 16», en serie om rike, unge jenters gigantiske bursdagsfester deres rike foreldre ikke nøler med å bruke hinsides med penger på.

Rik ungdom
Og det er nettopp «My Super Sweet 16»-kjendis Chelsi Beauregard (18) som besøker Kautokeino og sameungdom der oppe. Chelsi arrangerte et stort togaparty da hun fylte16 år, og fikk en sort Mercedes i bursdagsgave av foreldrene sine, men nå får oppleve en helt annen kultur og et helt annet liv enn det hun er vant til.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tøff uke
På vidda møter Chelsi videregåendeskoleelev og reindriftssame Maret Elle Varsi (17). Rikmannsdatteren hadde aldri hørt om samer før, og det ble en tøff uke på vidda med ukjente matvaner, reinflytting og samisk kultur.

Maret Elle forteller til avisen at Chelsi syntes de første to dagene var vanskelige, men at hun etter hvert syntes det gikk bedre og bedre å leve sammen med urbefolkningen.

Den norske 17-åringen er stolt av at hun og familien kan vise levesettet, reinflyttingen og kulturen i Norge til amerikansk ungdom.

Exiled! har etter planen premiere i USA denne sommeren.

LES MER OM TV OG UNDERHOLDNING HER!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere