*Nettavisen* Nyheter.

Millionær gir bort livet sitt

Du kan vinne finansmannens luksusliv.

19.06.09 08:08

(LXUS.no) Skilsmisse kan gjøre mye rart med folk. Det er den britiske finansmannen Andrew Paul et eksempel på.

Nå gir han bort hele livet sitt - inkludert hus, bil og båt - i en konkurranse hvem som helst kan vinne ved å kjøpe et lodd til 200 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

RÅFLOTTE PREMIER: Mens vinneren stikker av med luksuslivet til Andrew Paul, vanker det armbåndsur fra Omega i trøstepremier. Foto: (Faksimile, Winanewlife.com)

LES OGSÅ:
Kjøper seg luksusstatus
Verdens dyreste rikmannsklubb
Er dette verdens beste jobb?

Og det er ikke et hvilket som helst liv det står om heller. Andrew Paul er nemlig en suksessrik finansmann i London, og lever en relativt bekymringsløs tilværelse - i hvert fall hva økonomi angår. Den nye eieren av Pauls liv blir dermed mangemillionær over natten.

Huset hans ligger landlig til i Kent har fem soverom, designerkjøkken, kino og spillrom og er taksert til 11 millioner kroner. Hans nye Aston Martin DBS er verdt 1,6 millioner kroner, mens hans 35 fot store fritidsbåt er verdt to millioner.

Pengene eller livet

Men dersom du ikke trives på landet, mangler førerkort eller alltid blir sjøsyk finnes det en alternativ premie. Vinneren kan nemlig velge mellom alt dette eller ti millioner kroner i kontanter. Valgets kvaler...

38-åringen hevder at han ønsker en ny start etter å ha skilt lag med sin kone gjennom fem år, og føler seg fanget i millionærlivsstilen sin.

Dersom alle de 200.000 loddene blir solgt, vil Andrew Paul tjene 40 millioner kroner på lotteriet. Det er langt mer enn han ville fått for huset sitt i disse tider. Dersom færre enn 150.000 lodd blir solgt, vil kontantpremien bli noe mindre.

Virker det fristende? Konkurransen finner du på winanewlife.com (ekstern lenke). For å delta er det forøvrig en fordel å ha litt gode golfkunnskaper, da man i tillegg til å betale 200 kroner per lodd må gjette hvor ballen mangler i et bilde av en golfspillende mann.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.