Millionær på poker-cruise

Foto: www.ladbrokes.com

Den 22 år gamle kokken Eirik Bjørklund fra Tromsø får 2,5 millioner kroner på kontoen etter seieren på et poker-cruise i Karibien.

23.01.06 03:43

Den unge nordmannen vant en stor poker-turnering på et Ladbrokes-arrangert cruise i Karibien sent søndag kveld, og fikk 371.275 dollar for seieren.

Avgjørelsen kom da Bjørklund fikk utdelt et par i ess. Motspilleren, finnen Adam Eskola, satt med Q5 og gikk all in etter at en dame kom i floppen. Finnen fikk ingen hjelp av verken turn eller river, og måtte ta til takke med andreplassen i turneringen. Trøstepremien er dog et godt plaster på såret: 1,5 millioner kroner.

Tidligere i turneringen var Tromsø-gutten heldig, da han gikk all in etter at han en J96-flopp ga han et nierpar. Motspilleren, Scott Piecha, hadde imidlertid et knektepar - og Bjørklund var i alvorlig trøbbel.

Rutertreeren på turnen hjalp ikke, men det gjorde det siste kortet på bordet: Ruterni. Det er et kort 22-åringen ganske sikkert kommer til å huske resten av sitt liv.

Pokercruiset startet i Miami i USA 14. januar, og ender opp samme sted 23. januar etter en tur innom blant annet Jomfruøyene og Antigua.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.