Millionær satte flyet på autopilot for å ha sex med mindreårig

FLØY PÅ AUTOPILOT: Stephen Bradley Mell (53) satte småflyet sitt på autopilot på vei fra flyplassen på Cape Cod (bildet) til Somerset i New Jersey.

FLØY PÅ AUTOPILOT: Stephen Bradley Mell (53) satte småflyet sitt på autopilot på vei fra flyplassen på Cape Cod (bildet) til Somerset i New Jersey.

Flytimene med jenta utviklet seg til noe mer. Nå risikerer den amerikanske millionæren flere år i fengsel.

21.05.19 08:33

Dollar-millionæren Stephen Bradley Mell (53) fra New Jersey, risikerer flere år i fengsel for å ha hatt et seksuelt forhold med en mindreårig jente.

Mell har erkjent straffskyld etter tiltalen. Han har også erkjent skyld i en annen sak, der han er tiltalt for å ha utsatt en mindreårig for fare, da han slo på autopiloten og hadde sex med en 15 år gammel jente i et privatfly mellom Cape Cod og New Jersey.

Tirsdag kan han bli dømt til fem års fengsel og ytterligere fem års betinget fengsel for seksuell omgang med en mindreårig.

Dom i den andre saken er ventet å komme 12. juli. Mell er også part i en skilsmissesak.

Mell kommer fra Bedminister i New Jersey i USA, og var visepresident i meglerfirmaet W H Mell Associates Inc.

Foruten et hus til 33 millioner kroner, har han to fly, et helikopter, en kone og tre barn, skriver Bridgewater Courier News/USA Today.

Han var aktiv i lokalmiljøet og startet også sin egen veldedlighetsorganisasjon.

Mell kom i kontakt med jenta gjennom hennes mor, som ønsket at datteren skulle ta flytimer. Rollen som flyinstruktør utviklet seg fort til å bli noe mer. Sommeren 2017 utviklet de et forhold som også ble seksuelt. De to reiste blant annet til New York der de bodde på samme hotellrom. Det ble tatt nakenbilder av jenta under turen.

Sommeren 2017 fløy han og den unge jenta fra New Jersey til Cape Cod, en svært populær feriedestinasjon blant overklassen på USAs østkyst.

På vei tilbake til New Jersey, satte Mell privatflyet på autopilot og hadde sex med den mindreårige jenta.

Les også: Feiret jul med sex på flyet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.