RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionfest i tøffe kuttetider

Foto: Shutterstock
Sist oppdatert:
Mens annonsestup og kutt preger mediehverdagen, feirer Polaris med fest til tre millioner.

For Polaris-sjef Per Axel Koch slår på stortrommen for å markere at Adresseavisen og Harstad Tidende Gruppen har slått seg sammen i Polaris Media, melder Dagens Næringsliv.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

676 personer har meldt seg på konsernfesten i Trondheim siste helgen i februar. Underholdningen blir storslagen, men hemmeligholdes, og gallamiddagen blir noe av det beste midt- og nordnorsk kjøkken kan by på, ifølge Koch. Men det blir også faglig innhold. Prislapp: Tre millioner.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Samtidig har Adresseavisen vedtatt å kutte kostnader med rundt 65 millioner innen utgangen av neste år. 35 til 40 personer må antakeligvis gå.

- Vi mener det er viktig og riktig å bruke penger på dette arrangementet, og jeg har ingen problemer med å forsvare utgiftene, selv om tidene er krevende, sier Polaris Media-direktør Per Axel Koch til DN.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

- Vi tar det som en forutsetning at samlingen ikke går på bekostning av stillingsbudsjettet. Og det har vi også fått lovnader om at det ikke gjør, sier NJ-lederen i Adressa, Tormod Ellingsen.

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere