RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milliongevinst på Lysaker

Sist oppdatert:
Vital Eiendom har tjent mellom 100 og 200 millioner kroner på boligprosjektet Lysaker Brygge.
Vital Eiendom, som er et datterselskap av DNB Nor eiendom, vurderer nå lignende prosjekter i Nydalen og Bergen Sentrum, etter en milliongevinst på boligprosjektet Lysaker Brygge. Til Finansavisen sier adm. direktør Dag Østbø at det samlede prosjektresultatet for Vital Eiendom blir på mellom 100 og 200 millioner kroner.

Den siste leiligheten ble solgt på Lysaker Brygge for bare to dager siden. Fem-romsleiligheten på 160 kvadratmeter er en toppleilighet, og gikk for 7,7 millioner kroner. Ifølge Finansavisen fikk kjøper leiligheten for 1,2 millioner kroner under fastpris fordi DnB Nor Eiendom var utålmodig etter å få avsluttet prosjektet.

Salget av Lysaker-leilighetene gikk langt raskere enn tidligere ventet. Salgsstart for Lysaker-prosjektet var 2003, og i fjor høst var det fortsatt 41 leiligheter igjen å selge. Opprinnelig trodde man at salget ville fortsette inntil 2006/2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere