RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Min bror bjørnen

Sist oppdatert:
Som bilag til ukens Donald kommer det en tegneserieversjon av Disneys siste animasjonsfilm, Min bror bjørnen. Heftet er flott tegnet, men handlingen er ikke like tydelig hele veien.

Når man skal lage tegneserie av en film, så må man vektlegge noen scener og kutte vekk andre. Det har man også gjort her, og resultatet er så som så. Vi må vel anta at heftet først og fremst appelerer til de yngste leserne, og de vil nok sette pris på logisk handlingsforløp. Dessverre tror jeg at de blir skuffet her. Overganger mellom scener er veldig brå enkelte steder, og slutten er direkte merkelig. Har man ikke sett filmen tror jeg ikke at man vil skjønne så veldig mye av det hele.

Tegningene er flotte, fargeleggingen likeså, men papirkvaliteten holder ikke mål. Det hele blir grått og grumsete. Man kunne også kostet på seg mer elegant teksting. All teksting i dag foregår vel digitalt, og da burde man ha funnet en mer stilig font. Litt uheldig er man også med fortellerteksten som enkelte steder er skrevet med sort mot en mørk bakgrunn. Takket være papiret er det omtrent umulig å lese hva som står der.

Det merkeligste er at serieskaperne ikke er oppgitt. Jeg vil anta at dette er en italiensk produksjon, men det blir bare en gjetning.

Det som imidlertid er positivt er at heftet er gratis, det vil si at det følger gratis med Donald.

Les mer:
Olsenbanden Jr. rocker videre
Fuzzy: Menneskets verste venn
Nye Holger og Hagbart-striper på nettet

Talentfull godbit:Holger og Hagbart anmeldelse
Serieklassiker:En fettsugers bekjennelser av Christopher Nielsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere