Gå til sidens hovedinnhold

Mindre lys og nytt navn på Ullevaal stadion

Ullevaal stadion Shopping har fått nytt navn og kommet naboene i møte.

ULLEVÅL: 5. mars ble handlegatens nye profil og navn offentliggjort. Handelsområdet på stadion heter nå «Ullevaal sentrum».

– Navnet indikerer at vi er noe annet enn et tradisjonelt kjøpesenter, sier Øystein Aurlien, Vital Eiendoms mann på Ullevaal.

Aurlien har også planer om å få til et gourmetmarked på Ullevaal sentrum på lørdager. Her skal gårdsmat og nisjeprodukter stå i fokus.

– Butikkene på Ullevaal har aldri vært noe kjøpesenter, selv om det selvsagt er avgjørende at vi drifter det på de samme prinsippene, sier Aurlien.

Han ønsker å skape en identitet og et navn som skiller Ullevaal sentrum fra kjøpesentra som Storo og CC Vest.

– Vi er nødt til å tenke nytt og annerledes, og samtidig skape noe som er attraktivt både for de lokale kundene og butikkene som for øvrig finnes på Ullevaal. Vi må lokke dem med i vår satsing, sier han.

Les også: Ullevaal stadion får nytt navn

Slår av det blå lyset

Samtidig har Vital slått av halvparten av det blå reklamelyset på konferansesenter-fasadene mot Ringveien. Naboprotestene mot det skarpe blå lyset var mange, og flere opplevde at det svært sjenerende på kveldstid.

– De kunne godt ha tatt hele synes jeg, men det kommer vel. Jeg synes ellers at Vital hører på oss og presenterer spennende visjoner for handelsområdet, med boder og kulturscene, sier Rolf Medbø, leder i Berg, Nordberg og Sogn vel.

Les også: Vil endre blått lys på Ullevaal stadion

Vil ha gangbro over Ringveien

Velet har presentert forslag om en gangbro over Ringveien, fra Rektorhaugen og til Bergbanen, og håper Vital vil støtte prosjektet overfor kommunen.

– Vi kommer til å la høre fra oss videre også, både med tanke på sykkelstativ og trafikkutviklingen, sier Medbøe.

LES OGSÅ: Ikke lenger tissetrengt på Ullevaal stadion

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping