RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mindre underskudd for Wicom

Sist oppdatert:
Tallene er fortsatt røde, men underskuddene er i alle fall mindre i første kvartal for IT-selskapet Wicom. Målet er pluss for hele 2003
Wicom, som leverer trådløse dataløsninger, fikk et resultat før skatt på minus 1,1 millioner kroner i første kvartal, mot minus 2,2 samme kvartal i fjor.

Omsetningen falt fra 11,0 til 7,9 millioner kroner.

- Resultatet har ikke vært tilfredstillende, men selskapet kan konstantere en god vekst i ordre sammenlignet med tilsvarende periode i fjor og i forhold til fjerde kvartal 2002, heter det.

- Styret ser positivt på utsiktene for 2003 og selskapet planlegger for et positivt resultat for året, heter det i resultatrapporten.

- Selskapet opplever at flere og flere kunder innenfor kommunesektoren, helsesektoren, offentlig forvaltning samt andre virksomheter øker investeringer i trådløse datanett (eks. radiolinje). Styret tror dette vil kunne få en positiv effekt for selskapet, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere