RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mindreårige skjenket på Era

Sist oppdatert:
På et ungdomsarrangement holdt på Era torsdag så politiet at bartendere på utestedet serverte alkohol til mindreårige.

Edru venner av gjester som var på arrangementet, som var under 18 år og fikk servering, forteller dette til iBergen.no.

iBergen.no sitter også på dokumentasjon som viser overstadig berusete mindreårige ungdommer på utestedet. Det var omkring klokken 02 natt til fredag at politiet fikk tips om at det var overstadig berusete ungdommer på Era. De gikk dermed inn på utestedet, der de fant godt fulle mindreårige festdeltakere.

Arrangementet var for ungdommer på videregående skole. Festen var delt inn i to avdelinger, den øverste etasjen var rusfri og primært for mindreårige festdeltakere, mens det var skjenking i etasjen under.

Ingen kontroll
Gjester som var på festen, men som ikke ønsker å stå frem, fortalte til iBergen.no at det utover kvelden ikke var noen kontroll mellom de to etasjene til å forhindre at mindreårige kunne gå ned i etasjen med servering og kjøpe alkohol. Det førte til at de ungdommene som var under 18 år hadde mulighet til å gå ned i etasjen med alkoholservering, og kjøpe alkohol i baren, der det ikke ble spurt om legitimasjon.

Det skal ikke ha blitt servert brennevin på Era i går.

Hentet ut berusete ungdommer
Politiet bekrefter at de har vært innom på utestedet og hentet ut overstadig berusede ungdommer.

- Operativ uteleder var innom Era og hentet ut overstadig berusede ungdommer. To av dem, en jente og en gutt, tok vi med inn til oss. De ble så hentet av foreldrene, sier fungerende operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Jan Fausk.

Politiet kunne i natt ikke gi flere detaljer om saken, men iBergen.no får fortalt at operativ uteleder skulle sjekke skjenkeforholdene ved utestedet.

Eierne av nattklubben reiste til India i går og overlot driften til bartenderne. Dette har iBergen.no fått opplyst fra folk i utelivsbransjen som står eierne nært.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere