RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mine beste tips for gravide

Foto: anettemarie.no
Sist oppdatert:
Mammabloggeren Anette-Marie skriver om graviditet og livet som småbarnsmor.

(SIDE2): Anette-Marie Antonsen er 24 år og alenemamma til Tina Odine på ett år. På bloggen anettemarie.no deler hun sin hverdag som mamma, og flere tusen lesere følger med på Anette-Maries liv.

Bloggen begynte å bli populær da Anette-Marie gikk gravid med Tina Odine, og andre i samme situasjon fulgte med og fikk tips og råd fra Anettes skriblerier. Bloggeren er ikke en person som trår varsomt i å ordlegge seg. Hun skriver rett fra levra og forklarer også de tingene som mange kanskje ikke snakker så høyt om.

Vi ba derfor Anette-Marie plukke ut sine ti beste blogginnlegg med tips for graviditeten. Se dem her:

Å bli gravid, å prøve
Anette-Maries datter var planlagt, og hun ble gravid på første forsøk. Befruktningen var ifølge bloggeren også nøye planlagt ...

Les blogginnlegget her.

De tre første månedene
Begynnelsen av graviditeten var slett ikke enkel for Anette-Marie. I dette innlegget forteller hun om symptomene de tre første månedene.

Les blogginnlegget her.

Akupunktur i graviditeten
Anette-Marie gikk til akupunktør før fødselen. I dette innleggene forklarer hun hva som skjer med kroppen under akupunktur og hvilke fordeler dette har.

Les blogginnlegget her.

Energi under graviditeten
Ifølge bloggeren er det ikke enkelt å være gravid og husmor på en og samme tid. Men her deler hun sine tips om hvordan du skal beholde overskudd til å få gjort unna husarbeidet.

Les blogginnlegget her.

Forebygging av strekkmerker
Ifølge Anette-Marie er dette en veldig viktig rutine for alle gravide. Man bør smøre seg meg gode oljer eller kremer for å unngå sjenerende strekkmerker etter fødsel. Her tipser hun om sine favoritter.

Les blogginnlegget her.

Graviditet og solarium
Ifølge Anette-Marie er det ikke farlig å ta solarium når man er gravid, slik veldig mange tror. Men det finnes likevel noen ulemper.

Les blogginnlegget her.

Fødselskurs
Anette-Marie gikk på fødselskurs sammen med barnefar da hun var gravid. Og selv om hun hadde lest det meste om graviditet og fødsel er et slik kurs noe hun kan anbefale alle gravide.

– Her får også din kjære det inn med teskje, skriver hun på bloggen.

Les blogginnlegget her.

For å ikke rakne
Anette-Marie skulle jo være beredt på alt under graviditeten, og ifølge henne er det faktisk mulig å ikke rakne nedentil under fødsel. Her deler hun sitt «hemmelige» tips.

Les blogginnlegget her.

Dette tar du med på sykehuset
I forkant av fødselen var selvsagt Anette-Marie godt forberedt. Her viser hun leserne sine hva hun har pakket med seg i sykehusbagen sin.

Se videoblogg her.

Håravfall etter fødsel
De fleste gravide opplever ifølge Anette-Marie og få tykkere hår under graviditeten. Men hva skjer egentlig etter fødselen?

Les blogginnlegget her.

Besøk Anettemarie.no her.

Besøk flere Side2-bloggere:
Idawulff.com
Nettenestea.com
Supermarie.net
Hvitstil.com
Fotballfrue.no
Kristinaandersen.no
Ulrikkelund.com
Linniiie.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere