RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minibarer i særklasse

Sist oppdatert:
Her er ti gode grunner til aldri å forlate hotellrommet.

(LXUS.no) Fra nå av kan du ikke lenge forvente den samme trøtte og forutsigbare minibarmenyen man kjenner så altfor godt. Flere hoteller har nå utstyrt minibarene sine med alt annet enn cola og nøtter, og sverger blant annet til oksygen, champagne, badetøy og sex-sett.

LES OGSÅ:
Årets beste nye hoteller
Europas dyreste hotell åpner dørene
Nå kommer stjernene til Norge
Verdene mest sexy hotellsenger

Nettstedet Askmen.com har kåret de ti beste minibarene på hotell verden over. Luksus er stikkordet, og kanskje virker ikke en innekveld på rommet så ille likevel?

10. Banyan Tree Ringha, Kina

Dette flotte spahotellet ligger svimlende 3200 meter over havet. Oksygennivået er ikke veldig høyt når du kommer så langt opp mot himmelen, så da er det greit å ha en minibar full av ekstra oksygen når du puster litt tungt. Og dersom natten blir litt lang og fuktig er oksygen den perfekte dagen derpå-kur.

9. The Loews Hotel, Denver

Dersom du liker å reise med din firbeinte venn, bør du bestille rom på dette svært dyrevennlige hotellet . Minibaren bugner av gourmet-hundekjeks, og har kjæledyret lyst på noe mer saftig å sette tennene i, tilbyr roomservice retter som Bow Wow Tenderloin of Beef og Kitty’s Salmon Supreme.

8. Mondrian Hotel, Los Angeles.

Er du en av de som liker å ta med deg “suvenirer” hjem fra feriens hotellopphold, men begynner å bli litt lei av tøfler og badekåper? På The Mondrian Hotel har de spesialdesignede “Alice i Eventyrland” håndspeil som kan bli dine for $25. De er designet av mannen bak hotellets nye stil og innredning; Benjamin Noriega-Ortiz. Og speilene er bare starten, i løpet av året skal minibarene fylles med flere rariteter man kan ta med seg hjem.

7. XV Beacon Hotel, Boston.

Etter en lang reise er søvn ofte det eneste man vil ha, men når døgnvillheten setter inn kan det vise seg vanskelig. På XV Beacon Hotel har de funnet løsningen på dette: Sprayology. Denne naturlige sprayen skal hjelpe deg å sovne inn for $24, og prisen tatt i betraktning er det bra den fjerner de giftstoffene du har fått med deg på reisen også.

6. Gansevoort South, Miami

Sjokolade og salte peanøtter er ikke lenger de eneste tilbudene som kan fylle magen din fra en minibar, på Gansevoort South i Miami får du nå prisvennlige Dean & Deluca småretter og 375 ml flasker med Grey Goose, Bacardi og Bombay. Det skal være stil over drinken på hotellrommet også, så her finner du ingen plast - kun ordentlige drinkglass.

5. The James Hotel, Chicago

Chicago er kjent for å være en kald by, men på The James Hotell vet de råd. Der har de fylt opp minibaren med 13 av de beste sprittyper som finnes, alt du måtte ønske deg av blandevann og ditt helt eget mikse sett sånn at drinkene dine skal bli av profesjonell standard (du kan i hvert fall late som). Blir det så litt for mange drinker på rommet kan du alltids fortsette med et av de fire øko-vennlige vannene de har å tilby, eller stoppe sulten med noen av de 16 snacks-alternativene som finnes. Og må du til slutt bevege deg ut finner du en paraply i minibaren (!) til å beskytte deg mot kald og våt nedbør.

4. The Levin Hotel, London

Er du glad i champagne er dette hotellet for deg. I minibaren på The Levin Hotel finner du halvflasker av sterkt overpriset champagne, en stor variasjon av cocktailglass og alt du trenger for å blande deg de beste champagnedrinkene. En liten håndbok med ni forskjellige oppskrifter er også inkludert om du ikke er så vant med å drikke champagne på sengekanten.

3. Trump International Hotel, Chicago

Etter en lang og slitsom dag i en ny by trenger man noe å slukke tørsten med når man er tilbake på hotellrommet. Da er det vel ikke noe som er bedre enn å helle nedpå med vann som koster $25. Donald Trump, som selv er avholdsmann, vet å sette pris på godt vann, og det gjør man nok selv etter en helg på Trump International i Chicago. I minibaren finner man ikke mindre enn fire svært eksklusive typer vann som Welsh Tau, Australian Tasmanian Rain, 420 og Bling H2O.

2. W Retreat & Spa, Maldivene

På det ekslusive spa-hotellet W på Maldivene finner man noe ganske uvanlig i minibaren, nemlig en bikini fra designeren Heidi Klein. Bikinien er i Ws signatur farge lilla og er kun å få tak i på dette hotellet. Men fortvil ikke om du har spist en pastarett for mye og størrelse 0 ikke er deg, du kan nemlig få en ”bikini-butler” til å ta målene dine til en ny og mer passende variant.

1. The Delano, Miami

På The Delano i Miami har de skjønt hva en seng skal brukes til, og om du er så heldig å reise med din utkårede eller stifter nye bekjentskaper i løpet av oppholdet, har minibaren utstyret for å gjøre natten svært hyggelig. Der finner man et ”intimitetssett” som inneholder to kondomer, sæddrepende middel og glidekrem. Og hvis du ønsker å spare lakenene, og stuepiken, for uønskede flekker har de til og med sørget for engangs håndklær i settet.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere