*Nettavisen* Nyheter.

Miniklanen klar for Stabæk-hallen

125 unge supportere drar til Fornebu med Klanen i ryggen.

22.08.09 17:18

Søndagens bortekamp mot Stabæk er årets bortetur for Miniklanen. Med sponset buss fra Klanen drar 125 unge supportere til Bærum for å synge Vålerenga til seier i morgen kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette er Miniklanen:
Miniklanen ble startet i 2005 etter et initiativ av ansatte i Vålerenga Fotball som synes det manglet et tilbud for de yngste supporterne.

Nå er Miniklanen i gang med den femte sesongen og tilstrømningen av medlemmer er økende.

Miniklanen har 700 medlemmer i alderen 5 til 15 år.

Et medlemskap i Miniklanen koster 500 kroner i året og gir inngang til alle hjemmekampene i serien samt en Miniklangenser, som ikke selges i ”Sjappa”! Miniklanen har sitt eget supporterfelt på Ullevaal Stadion hvor det er yrende liv hver eneste kamp.

Er du aktiv spiller i Vålerenga får du gratis medlemsskap i Miniklanen.

Her har vi flere faste voksne vakter i tillegg til frivillige foreldre til å passe på barna. Vi bruker i tillegg en av foreldrenes mobilnummer som medlemsnummer på kortet sånn at det skal være enkelt å komme i kontakt med foreldre hvis det skulle oppstå noe.

Spillerne ønsker seg mest mulig støtte fra tribunen, og her har miniklanen bidratt sterkt med engasjement og sang.

Det arrangeres kick-off før seriestarten hvor vi øver på nye og gamle sanger, har ulik underholdning, spiser pølser og får hilse på noen fra støtteapparat og spillere.

Oppmøte for Miniklanen er fra 1 time før kampstart ved inngang 17.

Ved inngangen blir barna møtt av Miniklanvaktene som følger barna inn på tribunen. Etter at kampen er slutt må barna hentes av en voksen ved sammen inngang.

Gjennom året blir Miniklanmedlemmene tilbudt små arrangementer og mottar også noen overraskelser underveis. Vi reiser også på bortetur og er tilstede på byderbyet vært år.

Miniklanen har også egen internett-blogg. Bloggen blir oppdatert etter hver kamp med bilder og tekst og her kan også medlemmer og foreldre bidra med bilder og stoff fra kamper og arrangementer.

For påmelding og bidrag til bloggen send e-post til miniklanen@vif.no

Klikk her for å laste ned innmeldingsskjemaet

Hvis foreldre har lyst å hjelpe til å være vakter på en kamp eller to, setter vi stor pris på det. Send oss en mail på kari@vif.no for å melde din interesse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.