RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minimalisme, styling og gamle møbler

Foto: TV 2
Katrine Moholt tar med seg kunsthistoriker Espen Johnsen inn i de ferdige rommene til Erlend og Natalie og får vite om det virkelig er en ekte minimalistisk stil de har valgt.

I onsdagens "Nr. 19 spesial" ser vi nærmere både på minimalisme, boligstyling og restaurering av gamle møbler. Otto viser oss hvordan vi kan fornye gamle skapdører for en billig penge og gir gode råd for hvordan vi plasserer bilder på veggen - akkurat der vi vil ha dem.

Tar vare på møblene
Programleder Katrine Moholt har besøkt møbeltapetserer Eddie King, og ser nærmere på hvordan han arbeider. King mener at nordmenn tar mye bedre vare på møblene sine nå enn de gjorde for bare få år siden.

Også butikkeieren Fabio Carlesi ser at nordmenn har endret seg de siste årene, og at folk flest har fått øynene opp for design fra 60- og 70-tallet. Mange av godbitene han har i butikken sin faktisk er designet av nordmenn.

Boligstyling
Vi får også treffe Nicoline Høyer i "Nr. 19 spesial". Hun driver med såkalt boligstyling, kunsten å presentere en bolig på best mulig måte når den skal selges. Hun kan tilby alt fra å sette inn småting som blomster og puter til å komme med maling og nye møbler til alle rom, og hun har også tips til hva vi kan gjøre selv før en salgsvisning.

I "Ottos verksted" viser Otto oss hva vi skal gjøre når de gamle skapdørene våre har blitt litt triste og slitte, og vi gjerne vil fornye dem uten å bruke for mye penger. I tillegg har han et lurt råd om hvordan vi på en enkel måte kan henge et bilde nøyaktig der vi vil ha det på veggen.

På TV 2 onsdag 12. mai 2004 kl. 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere