RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minmet vil sette selskap på børs

Sist oppdatert:
Det britiske gullselskapet Minmet, hvor International Gold Exploration er store eiere, har igjen flyttet på sine dominikanske gullinteresser, og sikter nå mot en børsnotering av lisensene
Minmet opplyser i en melding onsdag morgen at de har inngått en avtale om å selge holdingselskapet Exploration & Discovery Latin America (Panama) Inc. som eier selskapets gullisenser i den Dominikanske Republikk til canadiske Wellington Cove.

Minmet vil få et oppgjør i 19,65 millioner aksjer i Wellington som vil gi en eierandel på 92 prosent.

Det er deretter planlagt å gjennomføre en emisjon i Wellington Cove på 1,5 millioner canadiske dollar, gjennom utstedelse av 5 millioner aksjer til 30 cent pr. aksje. Deretter skal Wellington søkes notert på venture-børsen i Toronto. Minmet vil etter salget og emisjonen ha en eierandel på 70 prosent i Wellington.

Avtalen og transaksjonen er på linje med tidligere avtaler Minmet har gjort med sin lisensportefølje, blant annet lisensene i Nord-Sverige bortsett fra Bjørkdalsgruven.

Porteføljen på den Dominikanske Republikk består av en 100 prosent lisensen som dekker 21,671 hektar, samt en 51 prosents eierandel i to prosjekter i et joint-venture med Energold Mining Limited.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere