RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: STRINGER/MEXICO (Reuters)

Minst 13 ungdommer drept på familiefest

Sist oppdatert:
Ungdommene skal være mellom 14 og 20 år gamle. Ytterligere 15 er skadet.

En gruppe tungt væpnede menn stormet fredag kveld kl. 23.00 lokal tid en fest i et hus i grensebyen Ciudad Juarez i Mexico.

Ifølge lokale medier, skal det ha dreid seg om en familiefest, og gruppen som bestod av 10 menn skal ha kommet til huset i to minibusser.

Ingen pågrepet
Minst 13 ungdommer i alderen 14 til 20 år ble drept i skytingen. En 9-åring skal også være alvorlig skadet, melder nyhetsbyrået AP.

Gjerningspersonene frosvant fra åstedet etter skytingen. På åstedet fant politiet 70 tomhylser tilhørende våpentyper som brukes av narkotikagjenger i byen, men så langt er ingen pågrepet for massakren.

Dødelig by
De siste årene har Ciudad Juarez, som ligger rett ved grensen til USA, vært plaget med narkotikarelatert vold, og er den byen i Mexico med flest drepte. Ciudad Juarez regnes som en av verdens farlige byer. Ifølge nyhetsbyrået Reuters, har mer enn 6900 mennesker blitt drept siden 2008.

Dette er den andre massakren på under én uke i den voldelige byen, som ligger rett ved grensen til USA.

Sist søndag stormet menn to hjem i samme by, og drepte syv personer på en fest, samt to andre personer i et annet hus i nærheten. Heller ikke her har politiet noen mistenkte, ei heller motiv for angrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere