RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minst 31 drept av bomber i Pakistan

Foto: KHURAM PARVEZ (Reuters)
Sist oppdatert:

Peshawar (NTB-Reuters-AFP): Minst 31 mennesker er drept og 70 skadd i to eksplosjoner i byen Peshawar nordvest i Pakistan. Eksplosjonene skjedde få sekunder etter at en bil stanset ved et marked i byen.

Det travle Kissa Khwani-markedet i Peshawar var fullt av folk da to sprengladninger gikk av søndag formiddag norsk tid. Ifølge den pakistanske avisen The Dawn var den første eksplosjonen forholdsvis liten, men den andre mye større.

- Folk på stedet ble redde, men hjalp hverandre likevel, meldte The Dawn på sine nettsider. Blant de skadde som ble sendt til sykehus var det fem eller seks kvinner og flere barn, fortalte en av avisens medarbeidere.

Eksplosjonene i Peshawar skjedde to dager etter at at 17 personer omkom i en eksplosjon på en av byens busser. Forrige søndag ble 80 drept av en bombe som gikk av i en kirke i byen nær Pakistans grense mot Afghanistan.

Pakistans statsminister Nawaz Sharif skulle senere søndag møte sin indiske kollega Manmohan Singh i New York, der begge deltar på FNs hovedforsamling. Singh har kalt Pakistan «et episenter for terrorisme». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere