Angriperne slo til omtrent samtidig mot konsertlokalet Bataclan i sentrum av Paris og ved stadionet Stade de France der landslaget i fotball spilte en vennskapskamp mot Tyskland. På vei til Bataclan åpnet væpnede menn ild mot flere kafeer og etterlot seg mange døde i Paris' gater.

Inne i det fullsatte konsertlokalet, som rommer opp mot 1600 mennesker, fortsatte de å skyte med automatvåpen mot dem som var kommet for å høre Eagles of Death Metal.

- Det er mye som tyder på at det er et terrorangrep, knyttet til islamisme. Men vi har ikke offisiell informasjon ennå, sier viseordfører Patrick Klugman til CNN.

Minst 87 drept i konsertlokale
Rundt klokken 01 natt til lørdag var gisselaksjonene ved Bataclan konsersal over. Ifølge franske myndigheter ble minst 87 mennesker drept i konsertlokalet før sikkerhetsstyrkene stormet lokalet.

Da sprengte gjerningsmennene seg i luften med selvmordsbelter. En av dem skal ifølge et vitne ha sagt at angrepet var president François Hollandes skyld.

- Jeg hørte tydelig en av dem si «Det er Hollandes skyld, det er deres presidents skyld, han skulle ikke ha blandet seg i Syria». De snakket også om Irak, sier et vitne.

Andre vitner beskriver angrepet som et blodbad og en massakre.

- Jeg så 20 til 25 lik på gulvet, og folk var svært alvorlig såret av skuddsår, forteller Julien Pierce til radiostasjonen Europe 1. iTele melder at det var tre personer som begynte å skyte i lokalet en times tid etter at konserten med rockebandet startet.

Åtte av terroristene er meldt døde, og politiet mener de har kontroll på alle gjerningspersonene.

- Ropte Gud er stor
Ifølge et vitne ropte en av angriperne «Allahu Akbar» (Gud er stor) før han begynte å skyte rett inn i folkemengden. Vitner på stedet sa at de hørte et stort smell og rundt tjue skudd da angrepet begynte.

Viseordfører i Paris, Patrick Klugman, advarer samtidig mot nye angrep.

- Vi ber folk holde seg inne i morgen. Angrepet på Bataclan er nå over, men vi vet ikke når det kan skje et nytt angrep. Det kan komme allerede i morgen, sier han til CNN.

- Vi forventer mange, mange døde, og vi ber folk holde seg hjemme i morgen, sier han.

NÅ: Direkte fra Paris

Minst 120 døde
Totalt er minst 120 personer drept og 200 er såret etter fredagens samordnende terrorangrep i Paris, ifølge franske medier.

Men tallene varierer noe fra ulike medier. CNN melder at minst 153 personer er drept.

Sju steder er åsted for det koordinerte terrorangrepet i Paris fredag kveld. Også en restaurant og en bar, samt Stade de Fance er angrepet av flere gjerningspersoner med automatvåpen, håndgranater og selvmordsbomber.

Ikke oversikt
Bandet Eagels of Death Metal sørger nå over det som har skjedd.

- Vi prøver fremdeles å få oversikt over alle bandets medlemmer og crewet, hvor de er og om de er i sikkerhet. Våre tanker går til alle de som er berørt av denne tragiske situasjonen, opplyses det på bandets offisielle Facebook-side.

USAs president Barack Obama kommenterer angrepene i Paris: