RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Minst fem omkom da tornadoer herjet

Sist oppdatert:
Minst fem personer har mistet livet og flere er skadd etter at flere tornadoer sveipet gjennom Oklahoma, opplyser myndighetene

Alle de omkomne befalte seg i Oklahoma City. Ifølge politiet sviktet varslingsanlegget i byen da tornadoene kom.

- Siden det ikke lød sirener rakk heller ikke folk å komme seg unna, opplyser en polititalsmann.Tornadoene førte til store materielle ødeleggelser både i Oklahoma City og i andre områder i delstaten.

Også i Kansas, Nebraska og Iowa meldes det om store materielle ødeleggelser etter tornadoenes herjinger lørdag og natt til søndag, men det har så langt ikke kommet meldinger om at menneskeliv har gått tapt her.

Flere amerikanske delstater i det sentrale USA har vært i alarmberedskap etter at meteorologer har advart mot kraftige tornadoer i regionen.

Fredag herjet en første tornado i Norman, Oklahoma. Ingen personer skal ha blitt alvorlig skadd, men ekstremværet førte til materielle ødeleggelser. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere