*Nettavisen* Nyheter.

Minst likt på Robinson

Foto: (TV3)

Paal fikk ingen stemmer fra sine meddeltakere.

08.11.09 21:38

(SIDE2:) Nå som det nærmer seg finale i «Robinsonekspedisjonen», foregår det heftig konspirering mellom deltakerne.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

De befinner seg fortsatt i to leire, med Marte, Christian, Kristoffer og Lina i en allianse, og Kathrine, Severin og Paal i den andre.

Severin ble fredløs
Under søndagens konkurranse var det dermed viktigere hvem som ble fredløs og mistet stemmeretten, enn hvem som vant immuniteten.

– Taktikken i dag er å få ut Severin, sa Kristoffer før konkurransen begynte.

Slik var det tydeligvis mange som tenkte, for det tok ikke mange minuttene før Severin hadde fått tjue baller i sitt rør, og dermed ble den første som røk ut. Immuniteten var det Kristoffer som vant.

Regnet med utstemming
Dermed begynte forhandlingen om stemmene i øyrådet.

– Nå er jeg fredløs og jeg har ikke mulighet til å påvirke noen ting i avstemningen, det betyr at den alliansen som er, er størst. Jeg regner med de har fått med seg Paal nå, sier Severin i programmet.

– Jeg regner med valget ligger mellom meg og Katrine om hvem som skal ut nå, sier han.

I og med at de fleste andre deltakerne ser på Severin som en potensielt sterkere konkurrent, var Severing ganske klar på at han trodde det var han som måtte pakke sakene.

Popularitetsavstemning
Men som så ofte før i «Robinsonekspedisjonen», forandres reglene uten forvarsel, og også denne gangen skulle det bli et «annerledes øyråd».

– I kveld skal ikke deltakerne stemme på den de vil ha ut, men i stedet de to de vil beholde i ekspedisjonen, forklarer Christer Falck lurt.

– Tenk smart, tenk langsiktig. Dere bør ha i bakhodet hvem som kan slå dere i en finale, rådet programlederen.

Omkamp
Etter en lang stemmerunde ble det klart at Paal ikke hadde fått en eneste stemme fra noen av sine meddeltakere. Det hadde riktignok ikke Katrine heller, så det var klart for omkamp mellom de to minst populære deltakerne.

De to skulle trekke hvert sitt kort, helt til en av dem fikk ett med et dødninghode på. Det var det Paal som trakk, og som måtte takke for seg.

– Jeg tror Pål kan være en ekstremt farlig konkurrent i en finale. han står på og gjør mest av alle. Jeg tror i en finale vil folk se på det også, forklarte Kristoffer om Paals «upopularitet».

Kjempekar
– Dere får fotregulere kokosnøttene, én hver dag. Det er alt jeg har å si, sa han til sine meddeltakere.

– Tusen takk Paal, du er en kjempekar, sa Marte noe resten av gjengen stemte i.

Se «Robinsonekspedisjonen» på TV3, søndager klokken 20.00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag