RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minst syv omkom da tog kolliderte med bil i New York

Ulykken skjedde da et lokaltog på Metro-North-linjen traff en bil i utkanten av White Plains like ved tettstedet Valhalla. Kollisjonen førte til at det begynte å brenne i den første vognen på togsettet. Minst syv personer er omkommet.
Ulykken skjedde da et lokaltog på Metro-North-linjen traff en bil i utkanten av White Plains like ved tettstedet Valhalla. Kollisjonen førte til at det begynte å brenne i den første vognen på togsettet. Minst syv personer er omkommet. Foto: Mike Segar (Reuters / NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Minst syv mennesker omkom og tolv ble skadd da et togsett kolliderte med en bil nord for New York tirsdag kveld.

Minst sju mennesker omkom og tolv ble alvorlig skadd da et togsett kolliderte med en bil nord for New York tirsdag kveld.

Ulykken skjedde da et lokaltog på Metro-North-linjen traff en bil i utkanten av White Plains, rundt 50 kilometer nord for New York.

Toget forlot Grand Central Station i New York rett før klokken 18 tirsdag, og kollisjonen skjedde halvannen time senere.

Kollisjonen førte til at det begynte å brenne i den første vognen. Det skal ha vært over 700 passasjerer om bord i togsettet.

Seks av de omkomne befant seg på toget og flere av dem var passasjerer. Den kvinnelige føreren av bilen som ble truffet omkom også.

Ifølge The Metropolitan Transportation Authority skjedde ulykken som følge av at bilen ble sittende fast under bommen ved en planovergang.

Den kvinnelige sjåføren gikk ut og forsøkte å dytte bilen unna, men greide det ikke. Kort tid etter at hun satte seg inn i bilen igjen, ble den truffet og knust av toget.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere