*Nettavisen* Nyheter.

Minst to personer knivstukket i masseslagsmål i Oslo

To personer får behandling for stikkskader etter at rundt 30 personer barket sammen i et masseslagsmål på Vestli i Oslo søndag kveld. Foreløpig er ingen pågrepet.

21.12.15 06:19

Klikk på bildet for å forstørre.

– Vi fikk melding rundt klokken 20.50 om et masseslagsmål i området ved Vestli skole. Meldingen gikk ut på at cirka 30 personer var innblandet, og at tre personer var knivstukket, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Ikke livstruende

– Da vi kom til stedet med ganske mange biler og flere ambulanser, fant vi to personer med knivskader. Én ble sendt til sykehus og én til legevakt, opplyser Stokkli. Det skal ikke være snakk om livstruende skader. Politiet søkte etter ytterligere én skadd person, men uten å finne noen.

– Det er ikke endelig avklart om det er tre personer som er skadd, eller om dette beror på misforståelser, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth og legger til at det er mye informasjon som skal sjekkes og sorteres i saken.

– Vi har også søkt etter gjerningspersonen, men ingen er pågrepet så langt, forklarer Stokkli. Han sier flere personer løp fra stedet da politiet kom fram.

Uklar foranledning

Politiet vet foreløpig ikke hva som er grunnlaget for masseslagsmålet, men sier de snakker med vitner for å skaffe seg et bilde av hva som har skjedd. Søndag kveld ble det også gjort tekniske og taktiske undersøkelser på stedet.

– Ut fra det vitner har forklart og noen av navnene vi har fått oppgitt, ser det ut til at det har vært en del somaliere involvert, men det er snakk om folk av flere etnisiteter, sier operasjonsleder Engeseth til NTB.

Politiets innsatsleder på stedet sier til NRK at de involverte stort sett er i 18-20-årsalderen.

Politihelikopteret ble satt inn i søkearbeidet etter masseslagsmålet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag