RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Steven Gros måker snø i oppkjørselen sin i Orchard Park i delstaten New York. Enkelte steder i delstaten falt det opp mot 2 meter snø i løpet av få timer. Amerikanske meteorologer melder også om kuldegrader i samtlige 50 delstater.
Steven Gros måker snø i oppkjørselen sin i Orchard Park i delstaten New York. Enkelte steder i delstaten falt det opp mot 2 meter snø i løpet av få timer. Amerikanske meteorologer melder også om kuldegrader i samtlige 50 delstater. Foto: Stringer (Reuters)

Minusgrader i alle amerikanske delstater

Samtlige av USAs 50 delstater har målt minusgrader det siste døgnet, også Hawaii, opplyser amerikanske meteorologer.

Og i Eerie County i delstaten New York ble det erklært unntakstilstand etter at det falt nesten 2 meter snø i løpet av kort tid, noe som nærmer seg rekord for bebodde strøk i USA.

Dermed ser det ut til at vinteren har kommet mye lenger i Nord-Amerika enn i Europa.

Tirsdag var den kaldeste novemberdagen i USA siden 1976, ifølge statistikk fra Weather Bell Analytics.

I de solfylte delstatene California og Florida er det varmere, men også der har det blitt målt under 0 grader på enkelte målestasjoner. På Hawaii var det litt vanskeligere å finne kuldegrader, men en målestasjon på det 4.200 meter høye fjellet Mauna Kea kunne vise til 1 minusgrad. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere