RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mischa kaster klærne

Sist oppdatert:
Hun viser hud i sin neste film og har ingenting imot det.

(YEYE): Tenåringsidolet Mischa Barton forteller at hun ikke hadde noe problem med å vise alt i en sex scene i sin siste film, og sier at hun selv tror på ekte kjærlighet.

Den 22 år gamle stjernen, som tidligere spilte i The O.C. var i Tokyo, for å markedsføre sin nye film Closing the Ring. Det er en kjærlighetsfilm som handler om en døende jagerflypilot som prøver å gi tilbake en ring til kjæresten sin. Hun får ringen tilbake 50 år senere.

- Tror på evig kjærlighet
Filmen er regissert av Richard Attenborough, som er mest kjent fra den Oscar-vinnende Gandhi. Barton spiller unge Ethel Ann som ikke klarer å komme helt over dødsfallet til kjæresten, Teddy Gordon, som blir spilt av Stephen Amell.

- Jeg har ikke noe problem med nakenhet. Hun gir seg hen til Teddy, og det er ingen gjennomsnittlig sex scene. Nakenheten handler om hennes uskyld. Det er noe tragisk og hjerteskjærende ved den, sier Barton til news.com.au.

Barton tror selv på ekte og langvarig kjærlighet.

- For moderne kvinner, så virker det kanskje litt fjernt, men jeg tror på evig kjærlighet, og ekte kjærlighet som det, sier hun.

Og legger til:

- Det beste eksempelet på det er jo regissøren (Attenborough) og hans kone.

Les også
J-Lo får realityserie
Store rumper er in
Følger i foreldrenes fotspor
Krasjet Bond-bil

- Ville kommet seg videre
Men stjernen sier hun ikke ville taklet sorgen på samme måte som karakteren i filmen.

- Den eneste tingen jeg ikke er enig i med Ethel Ann, er at hun lar seg selv bli bitter. Hun trengte å lære at hun må gi slipp, men det klarte hun ikke fordi hun ikke ville akseptere det, sier hun.

Men legger til at hun ikke dømmer reaksjonen hennes:

- Man blir rammet av tragedie og krig på sin egen måte, og noen er bare preget av det bestandig, sier Barton til nettstedet.

Barton, som har spilt i de store filmene, Den Sjette Sansen og Notting Hill, ble tidligere denne måneden dømt til tre års prøvetid etter at hun ble tatt for fyllekjøring og besittelse av marihuana.

Førstkommende helg skal hun dele ut en pris ved MTV Australia Video Music Awards.

Siste fra YEYE: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere