RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mischa på sykehus

Foto: LUKE MACGREGOR (REUTERS)
Sist oppdatert:
Det er uvisst hva som feiler O. C-stjernen.

(SIDE2): Onsdag kontaktet Mischa Barton selv til politiet og ble innlagt på sykehus samme dag. Det var ikke snakk om en krisesituasjon da hun kontaktet politiet, skriver SplashNews.

– Barton ble trygt hentet for medisinsk behandling, og hun er fortsatt innlagt på sykehus etter anbefalinger fra hennes lege, sier Craig Schneider, skuespillerens talsperson.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Taus om årsaken
Schneider ønsker ikke å kommentere Access Hollywoods påstander om at Barton er ufrivillig innlagt på psykiatrisk avdeling ved Cedars-Sinai Medical Centre.

Torsdag skal Barton ha fått hjelp av en venn med såkalte «medisinske problemer», og politiet ble kontaktet for assistanse til hennes hus i Beverly Hills. Ingen personer ble arrestert, ifølge E! Online.

Bartons talsperson sier at politiet ble kontaktet av sikkerhetsmessige grunner med tanke på hennes stjernestatus, slik at hun kunne reise trygt for å få medisinsk behandling.

O. C-stjernen skulle etter planen delta på fredagens premiere på hennes nye film, «Homecoming», men hun må avlyse å dukke opp på den røde løperen i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere