Mannen skal ifølge britiske Daily Mail ha tatt tak i kattens hale og slengt den flere ganger rundt seg, mens han danset nedover gaten. Overvåkningsbilder fra CCTV viser at katten nesten treffer bakken under den ubarmhjertige runddansen.

Se video nederst i saken!

Rømte hjem
Hendelsen fant sted lørdag 26. oktober i Ramsgate i Kent i England og flere forbipasserende skal ha forsøkt å konfrontere mannen, mens mishandlingen foregikk.

Katten, som er to år gammel og heter Mowgli, skal til slutt ha klart å rømme fra mannen og videre hjem. En talsmann fra politiet sier at eieren bor like i nærheten av der hendelsen skjedde og at katten dermed ofte oppholder seg i nabolaget.

- Katten var meget forstyrret da den kom hjem og har ikke gått ut av leiligheten siden hendelsen. Også eieren er altfor opprørt til å se bildene fra overvåkingskameraet og hun føler det vil være for mye å takle, opplyste talsmannen.

- Sjokkert og forferdet
Politiinspektør Caroline Doe la til at det var et meget voldelig og stygt angrep på katten. Politiet har satt i gang en etterforskning av saken etter at gårdeierne til en nærliggende pub sendte inn overvåkningsbilder fra hendelsen.

- Enhver som så dette utenfor puben må ha blitt like sjokkert og forferdet som vi var. Vi håper at noen vil kjenne igjen mannen og melde dette til politiet, sier hun.

HTML EMBED