RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mishandlet med gaffel

Sist oppdatert:
En kvinne er pågrepet mistenkt for å ha mishandlet en mann med en spisegaffel.

Kvinnen (31) ble pågrepet i en leilighet i Luleå ved Bottenviken i Nord-Sverige søndag kveld. Der befant også offeret seg, en 30 år gammel mann. Mishandlingen beskrives som grov, opplyser politiet ifølge nyhetsbyrået TT.

Vitner forteller til avisa Norrländska Socialdemokraten på nett at mannen skal ha blitt hugget i ansiktet med en gaffel.

Naboer hørte det smalt i døren på leiligheten. Da et vitne kom inn var det blodig i gangen og stuen.

Den skadde mannen ble først tatt under behandling på sykehuset i Sunderby, men ble senere overført til universitetssykehuset i Umeå.

Politiet har så langt ikke gått ut med opplysninger om den skadde mannens tilstand eller hva som kan være motivet bak ugjerningen.

Kvinnen som er pågrepet var leieboer i leiligheten. Ifølge NSD.se forklarte hun overfor et vitne på stedet at en mann inn i leligheten og stakk offeret i ansiktet med en gaffel. Ifølge TT har politiet også en mann i 30-årene i søkelyset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere