*Nettavisen* Nyheter.

Mislykket fusjon

Minispillsamlingen «Fuzion Frenzy 2» er årets foreløpig største festbrems.

17.02.07 13:31

«Fuzion Frenzy 2» er oppfølgeren til et av de artigste Xbox-spillene noensinne. Det første «Fuzion Frenzy» bød på en hel haug morsomme småspill og var en hit i festlige lag, jeg tør ikke tenke på hvor mange timer jeg har brukt på flerspillermodusen.

Oppfølgeren byr på mer av det samme, den eneste forskjellen er at «Fuzion Frenzy 2» er pil råttent. De over 40 minispillene har alle dårlig kontroll og mange av dem er både rotete, lite intuitive og veldig like hverandre. Du sitter ofte med inntrykk av at «Fuzion Frenzy 2» utelukkende består av spill som var for dårlige for eneren.

I tillegg er ingen av minispillene nevneverdig originale. Du skal blant annet herme etter maskinens tastetrykk, hoppe mellom plattformer, og styre en klønete robot som skal samle bokser – ting vi har gjort i forgjengeren eller diverse andre spill.

Slenger du på en utrolig slitsom kommentator og en grafikk som minner mest om PS2, hjelper det aldri så mye at flerspillermodusen er kraftig utvidet. Du kan nå både spille lokalt og over Live, og sistnevnte fungerer som en drøm. Vi har ikke opplevd hakking eller noe lignende.

Bortsett fra det har vi ingenting positivt å si om «Fuzion Frenzy 2». Styr langt unna og ta en heller en titt på originalen (som også fungerer på 360).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.