Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miss i nakenskandale

Foto: SIDE2/MISS UNIVERSE
Sist oppdatert:
Mens norske Martine teller ned til Miss Universe, stormer det rundt australske Erin.

(SIDE2:) Mens den norske deltakerne Martine Jonassen forbereder seg til den store Miss Universe-konkurransen 23. juli, har de første nakenbildene skapt debatt i Miss Universe-organisasjonen. Den uheldige er Erin McNaught som er årets australske kandidat.

Den vakre 24-åringen har nemlig tidligere latt seg avbilde i magasinet Zoo Weekly på en måte som ikke gleder de nasjonale arrangørene. Bildene viser McNaught i en svært lettkledd utgave, både toppløs og iført minimalt undertøy.

FÅ SIDE2 PÅ MOBIL I SOMMER

Krever kronen tilbake

Representanter for konkurransen ønsker at hun skal levere tilbake kronen drøyt to uker etter at hun ble kåret til Australias kandidat. De beskriver henne som en dårlig rollemodell og mener hun har gjort det som skal være en verdig konkurranse om til en farse.

Direktøren for den nasjonale konkurransen svarer imidlertid med at hun kommer til å representere Australia.

- Jeg kan forsikre dere om at dette er MIN avgjørelse - og hun kommer til å dra. I mine øyne har hun ikke gjort noe gale som berører oppgaven å presentere oss, sier Jim Davie ifølge Herald Sun.

Han får støtte av fotografen Grant Good som også deltok i dommerpanelet. Good beskriver bildene som smakfulle og påpeker at bildene er tatt for lengre tid siden.

Stoppet av fotball-VM

Nedtellingen til årets Miss Universe har vært noe kaotisk. Etter planen skulle konkurransen arrangeres tidligere enn i juli, og i Thailand.

- Men på grunn av fotball-VM og politiske uroligheter i Thailand har arrangementet blitt flyttet, forteller missegeneral Geir Hamnes til Side2.

Derfor blir det Los Angeles i år, byen der Mona Grudt vant Miss Universe i 1990.

Side2 møtte Martine Jonassen som fortalte om hvordan hun trente og forberedte seg til finalen. Les intervjuet her.

Bilder fra Miss Universe 2005 finner du her

Spesialdesignet kjolegarderobe

På grunn av forsinkelsene har den norske deltakeren Martine (19) valgt å jobbe på et hotell på Tjøme, men planleggingen startet tidlig. For femte gang har Best Company hyret inn Gunn Auglend Nedrebø som designer for finalistens kreasjoner.

Martine har besøkt Gunn i hennes studio på Bryne, og på Frøken Norges nettsider kan du se bildene av kjolene hun kommer til å ta med seg til USA.

Bilder av kjolene kan du se på Frøken Norges nettside

Ny nasjonaldrakt

- Hun har også fått laget en egen nasjonaldrakt som er designet spesielt til Martine, forteller Hamnes, og er spent på hvilken plassering denne vil få i delkonkurransen der man kårer beste nasjonaldrakt.

- Men i Miss Universe er det ikke som i Miss World. Delkonkurransen har ingen betydning for hvordan det kan gå i hovedkåringen.

Miss Universe arrangeres for 54. gang i år. Finalen står 23. juli, men deltagerne har tett program med reiser og promotering i forkant. Så norske Martine setter seg på flyet allerede 1. juli.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!