RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er vakrest i landet her?

Miss sjekker inn på Cæsar

Sist oppdatert:
Norges Miss Universe-kandidat i 2006 er tildelt en rolle i «Hotel Cæsar».

(SIDE2:) Lørdag kårer Frøken Norge-juryen jenten som skal presentere Norge under Miss Universe i vår. Sammen med missegeneral Geir Hamnes er hun allerede tildelt en rolle i «Hotel Cæsar».

  • Alle de tolv finalistene ser du nederst

- Opptakene vil foregå om cirka to uker. Og episodene blir sendt mot slutten av mai, sier presseansvarlig for Hotel Cæsar Hege Wold til Side2.

- Blikk og flørt

Hamnes og den nykårede Frøken Norge vil spille seg selv i den populære tv-serien. Det kan også være aktuelt å ta med noen av de andre deltakerne i årets Frøken Norge-kåring.

- Vil de bli viklet inn i noen av intrigene ved Cæsar?

- Det blir kanskje noen blikk og litt flørt, men de er der bare som gjester ved hotellet. Hun er på vei videre ut i den store verden for å presentere Norge i Miss Universe.

Velges lørdag

Lørdag står finalen i Frøken Norge. Da vil det bli kåret to vinnere. Den andre stemmes frem av seerne og skal presentere Norge under Miss World neste vinter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere