*Nettavisen* Nyheter.

Miss vil møte nye mennesker

Den 20 år gamle Liz Camilla Gulbrandsen er med i Frøken Norge og har sin egen meside.

24.12.06 10:29

(SIDE2:) Frøken Norge har dette året satset stort på nett, noe som også har ført til at deltagerne har tatt hånd om egen markedsføring for å nå opp i konkurransen. Vi har snakket med den 20 år gamle Liz Camilla Gulbrandsen som har sin meside på ME .

Vi ba henne presentere seg selv:

- Jeg er ei trønderjente på 20 år som for tiden prøver å bestemme meg for hva jeg vil studere. Det er jo så mye å velge mellom. Jeg bruker mye tid på dyrene mine, har en valp på 6 måneder som jeg er utrolig glad i, og to hamstre med navn Lorta og Lorten. Jeg er også mye sammen med familien, og en god venninne som deler den samme interessen for dyr.

Du stiller opp i Frøken Norge, hva er dine ambisjoner?

- Jeg har alltid fått med meg denne konkuransen, og synes det virker som en utrolig spennende opplevelse. Man får møte mange nye mennesker og delta på noe spesielt. Å få være med i Frøken Norge er en opplevelse man tar med seg gjennom hele livet.

Hva tror du skal til for å lykkes?

- Jeg tror man må ha sjarm og utstråling, være et godt menneske og ikke minst ha bein i nesa. Det er nok en tøff konkurranse.

Hvilke oppdrag har du hatt tidligere?

- Jeg deltok i Miss Norway 2006, Casting for Top model og Årets ansikt 2006. Har også vært av avbildet i diverse magasiner.

Hvorfor har du laget din egen meside?

- Fordi jeg ville komme i kontakt med andre mennnesker, og knytte nye bekjentskaper. Jeg synes det er gøy å prate med andre over nett. Da kan man more seg litt om man sitter hjemme alene en kveld.

Her kan du lage din egen meside og møte Lizgul eller over 12.000 andre

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.