*Nettavisen* Nyheter.

Miss World fikset på ansiktet

Miss World Maria Julia Mantilla Foto: Paolo Aguilar (EPA)

En plastisk kirurg krever æren for verdens vakreste ansikt. Nå vurderer Miss World å saksøke legen som hun mener overdriver.

23.06.05 09:51

(SIDE2): I desember 2004 ble peruanske Maria Julia Mantilla kåret til Miss World. Nå har hennes plastiske kirurg, Cesar Morillas, gått til mediene for å kreve æren for det vakre ansiktet.

- Han sier at jeg er produktet til en peruansk plastisk kirurg, og hevder at han formet kroppen min, tok bort fett og annet. Han snakket om ting som han aldri gjorde, sier 20 år gamle Mantilla til AP.

Mantilla innrømmer at hun har hatt en neseoperasjon, men benekter at legen også fikset ørene, kinnene, øyenbrynene og leppene, slik han hevder overfor den spanske avisen El Mundo.

Mantilla sier at legen Cesar Morillas opererte nesen hennes i februar 2004 - ti måneder før hun ble kåret til Miss World.

- Han sier at jeg er hans største bragd. Med andre ord, jeg er her takket være ham. Jeg tror ikke at kirurgi kan forandre mitt vesen, sier Mantilla.

Miss World har nylig besøkt Aceh provinsen for å samle penger til flomofrene. Nå trener hun for å bestige en fjelltopp i Himalaya til inntekt for barn i Tibet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag