Misse-favoritter fra Vestlandet

Miss Norway, Ingrid Janne Sæberg, Lisa Tatjana

Miss Norway, Ingrid Janne Sæberg, Lisa Tatjana Foto: Farid Ighoubah

Vestlandsjentene ligger best an til å vinne årets Miss Norway. Hoveddommer tror vestlandsjenter stikker av med begge titlene under Miss Norway-finalen.

22.01.06 15:29

At Vestlandet har mange skjønnheter å by på er ingen statshemmelighet. Nå er de representert med tre skjønnheter i Miss Norway-finalen som går på Malta 24.-27. februar. De tre heldige jentene ble plukket ut av en enstemmig jury i en landsdelsfinale i Haugesund fredag.

To av dem er fra Bergen eller omegn av byen og begge er store forhåndsfavoritter til å stikke av med hver sin missetittel på Malta.

– Herlig utseende
– Jeg tror Lisa Tatjana (19) blir den største favoritten til å stikke av med Miss Norway-tittelen. Hun har akkurat passe alder, herlig utstråling og sjarm og har et helt herlig utseende, sier en av hoveddommerne i missefinalen Marianne Hylland Curtis.

Askøyværingen selv er smigret over komplimentene, men klarer ikke se for seg at hun skal gå helt til topps.

– Jeg hadde ikke ventet å komme til finalen engang, så jeg tror ikke jeg vinner hele konkurransen. Kjekt at Marianne har troen på meg da, sier forhåndsfavoritten.

Årets modell
Den andre missefinalisten Ingrid Janne Sæberg (21) er fra Kvinnherad litt sør for Bergen. Hun er foreløpig favoritt til å stikke av med tittelen ”Årets modell”. Curtis gir følgende karakteristikk av henne:

– Ingrid Janne har ikke det typiske trendy look, men et typisk modellansikt. Hun har akkurat riktig høyde og de rette målene for internasjonale modeller. Jeg vil si hun er foreløpig favoritt til å bli ”Årets modell”.

Sæberg ser frem til finalen, men tar det med ro i forhold til tilter.

– Jeg driver med dette fordi jeg synes det er kjekt. På Malta får det går som det går. Jeg blir ikke skuffet hvis jeg ikke vinner noen av titlene, men tar det som en positiv overraskelse om jeg skulle få en av prisene, sier Sæberg.

Siste vestlandsjente er Cathrine Frøland, fra Haugesund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.