RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Missekandidat inn i BB-huset

Sist oppdatert:
I helgen gikk fire nye personer inn i Big Brother-huset. En av dem var semifinalist i Frøken Norge 2004. Her har du dem.

(SIDE2:) Wenche Helle (21) er singel og kommer fra Lyngdal. Ifølge TVNorge har hun beskrevet seg selv som en ryddig jente som hater folk som roter. Hun elsker å feste, shoppe, snowboard og fotball. Hun er kanskje kjent for noen, fordi hun i 2004 kom helt til semifinalen i Frøken Norge.

  • Se bildene av nykommerne nederst

Klubbeier

Ny norsk deltaker i Big Brother-huset er også Sami Alem (26). Han er også singel, og kommer fra Oslo/Kristiansand. Samis foredre er fra Eritrea, han selv er født i Sudan og vokst opp i Saudi Arabia. Han kom til Norge som 11-åring. 14 år gammel reiste Sami tilbake til Eritrea.

Sami elsker å danse og drømte om å leve av dansen. Likevel valgte han å gjennomføre en 3-årig utdannelse innen ingeniørfaget i London etter videregående. Her jobbet han blant annet med konserten til 50 Cent. I dag driver Sami Club 7 i Kristiansand.

Svensk massør

I tillegg har det kommet to nye svensker i Big Borther-huset. Gabriela Morales (23) er fra Göteborg/Skellefteå. Hun er født i Chile og kom til Sverige som fireåring. Etter videregående reiste hun tilbake til Chile og jobbet der som modell og programleder på TV. Nå jobber hun som Teamleder for et firma som selger husalarmer.

Daniel Wadlert (27) er fra Göteborg. Han er utdannet massør, men skal nå utdanne seg til brannmann. Han spiller mye fotball og jobber også som fotballdommer.

Begge de to svenske nykommerne er også singel.

Side2 tv-guide følger realityseriene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere