RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mission flytter fra Leo

Sist oppdatert:
Designbyrået Mission går egne veier når Leo Burnett forlater Postgirobygget. Nå flytter de inn i en villa bak slottet, med rom til å vokse og hage.

- Vi teller i dag 15 mennesker og fortsetter en stabil vekst. Lokalene vi har funnet passer glimrende for vår virksomhet, sier daglig leder i Mission Bård Annweiler i en pressemelding.

Etter at det ble klart at Leo Burnett flytter ut av Postgirobygget, ble Mission mødt til å finne nye lokaler. Det var ikke plass til designbyrået i JKL Woldsdals gamle lokaler på Skøyen, dit JKL Woldsdal, Leo Xpress og Leo Burnett Gruppen flytter.

Samarbeidet er likevel ikke slutt.

- Mission er også en del av systemet, men de skal inn i andre lokaler. Det er to grunner til det. Det er lite plass i de lokalene vi skal inn i på Skøyen. Samtidig har Mission et behov for å bygge sin egen profil og rendyrke seg, sier Patrick Tepfers i Leo Burnett.

Mission er optimistisk på egne vegne.

- Vi har mange dyktige kunder og har selv hatt god utvikling gjennom hele året, fortsetter Annweiler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere