RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistenkelig dødsfall i Røyken

Politiet undersøker lørdag kveld leiligheten i Slemmestad der en mann ble funnet død tidligere på dagen.
Politiet undersøker lørdag kveld leiligheten i Slemmestad der en mann ble funnet død tidligere på dagen. Foto: Vegard M. Aas (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mann i 50-årene funnet død i leilighet.

Søndre Buskerud politidistrikt har iverksatt etterforsking etter funn av en død mann i 50-årene i en leilighet i på Slemmested i Røyken lørdag formiddag, skriver politidistriktet i en pressemelding lørdag kveld.

- Funn på stedet gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Vi har med bistand av Asker og Bærum politidistrikt foretatt tekniske undersøkelser på stedet, og har også bedt om og fått bistand fra Kripos i både den tekniske og taktiske etterforskingen, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss.

Ifølge pressemeldingen var det bekjente av avdøde som tok seg inn i leiligheten fordi de var bekymret fordi de ikke fikk kontakt med ham.

- De varslet AMK om funnet av den døde. Det er begrenset hva politiet kan si om bakgrunnen for hendelsen. Hva som har skjedd vil videre etterforsking kunne avdekke. Ingen personer er foreløpig pågrepet, skriver politiet.

De pårørende av den døde er varslet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere