*Nettavisen* Nyheter.

Mistenkelig dødsfall i Drammen

FUNNET DØD: En mann ble funnet død utenfor en boligblokk i Drammen søndag. Foto: Marianne Heimdal (Drammens Tidnende)

Funnet med ytre skader.

01.06.14 14:39

(Drammens Tidende): Mannen ble funnet død utenfor en oppgang i Gjetergata 20 rett før klokken 10 søndag morgen. Adressen hvor mannen ble funnet er rett ved tinghuset på Bragernes. Politiet har sperret av både adressen hvor mannen ble funnet og deler av området rundt. Politiet har store mannskaper på stedet.

Den døde mannen har ytre skader, og rett i nærheten av der han ble funnet, er det funnet blodspor. Politiet betegner derfor dødsfallet som mistenkelig.

- Han har ytre skader som gjør at vi ser på dødsfallet som mistenkelig, sier politiførstebetjent Orhan Emeci.

Politiet jobber nå med å finne ut hvordan han har fått skadene, men vet foreløpig ikke hva mannen døde av. Teknikere er sendt til åsstedet for å gjøre undersøkelser. Kripos er foreløpig ikke koblet inn.

- Det er ikke mulig å fastslå hva han har dødd av foreløpig, sier operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen i Søndre Buskerud politidistrikt. Han understreker imidlertid at de ikke vet om det har skjedd noe kriminelt. Det må etterforskningen vise.

Mannen er foreløpig ikke identifisert, og trolig bor han ikke på adressen der han ble funnet. Beboerne som politiet har snakket med så langt kjenner ikke til ham.

Det var beboere som fant den døde mannen og varslet politiet søndag morgen.

Politiet jobber nå med å kartlegge hva som har skjedd i området i natt.

- Nå foretas det rundspørring i området, vi tar vitneavhør av beboere og ser om det finnes videoovervåking i området, sier Johansen.


Les flere saker fra dt.no her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.