*Nettavisen* Nyheter.

Mistenkelig dødsfall i Follo

Politiet i Follo etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at en mann ble funnet død i en leilighet sentralt på Nesodden i Akershus.

03.08.15 18:06

Operasjonsleder ved Follo politidistrikt, Trond Lorentzen, uttaler til Nettavisen at det er omstendighetene rundt dødsfallet som gjør at det behandles som mistenkelig. Politiet vil foreløpig ikke gå ut med flere opplysninger av hensyn til den pågående etterforskningen.

- Han ble funnet av personer med tilknytning til stedet, og han ble funnet på stedet hvor han bor, sier Lorentzen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 11.27, og var på stedet rundt klokken 11.45. Da politiet kom var ambulansearbeidere i gang med gjenopplivningsforsøk, men livet sto ikke til å redde.

Politiet har sperret av området, som ligger i nærheten av Torget i Nesodden kommune, og har innledet etterforskning på stedet.

- Vi driver både taktisk og teknisk etterforskning. Vi snakker med folk i nabolaget og har kriminalteknikere på stedet, sier Lorentzen til Nettavisen.


Like før klokken 16.00 skriver politiet i en Twitter-melding at avdøde er besluttet obdusert, og at arbeidet fortsetter utover ettermiddagen og kvelden.

- Vi har foreløpig ikke flere opplysninger å gå ut med. Obduksjonen vil ventelig skje tirsdag, og så avventer vi svarene derfra, sier politiadvokat Marthe Garder til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag