Gå til sidens hovedinnhold

Mistenkelig dødsfall i Tønsberg

Tønsberg (NTB): Politiet undersøker det de betegner som et mistenkelig dødsfall i Tønsberg. Den avdøde mannen skal obduseres for å få fastslått dødsårsaken.

Foreløpige undersøkelser gir ikke grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, men politiet kommer likevel til å etterforske saken som et mistenkelig dødsfall. Rutinemessige undersøkelser blir gjort på stedet. En jurist har rutinemessig besluttet at den døde mannen skal obduseres, opplyser Vestfold politidistrikt.

- Årsaken til at vi undersøker dødsfallet på denne måten, er fordi vi ikke har alle svarene umiddelbart i saken. Så langt er det ikke grunnlag for å tro at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men vi undersøker stedet rutinemessig, sier operasjonsleder Johannes Nysæter i Vestfold politidistrikt.

Den avdøde er en mann fra Øst-Europa. Han ble funnet død i sitt hjem, en utleiedel av et hus. Politiet vil ikke opplyse ytterligere detaljer om mannen ettersom hans pårørende foreløpig ikke er varslet om dødsfallet.

- Det eneste vi kan si, er at vi ikke kjenner til denne mannen fra tidligere. Så vidt vi vet bodde mannen alene, sier Nysæter.

Det var en nabo som meldte fra om dødsfallet rundt klokken 12 søndag. Politiet vil gjøre vitneavhør i saken som normalt. (©NTB)

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv