RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistenker Color Line for prisdumping

Konkurransetilsynet undersøker om Color Line presser Fjord Line ut av cruisemarkedet.

Rederiet mistenkes for underprising på sine transporttilbud på ruten Bergen-Hirtshals, den samme ruten som Fjord Line også seiler, skriver Bergens Tidende.

Fjord Line sier de har mistet 10.000 passasjerer til Color Line og at et underskudd på 50 millioner kroner første halvår, skyldes ulovlig konkurranseføring av Color Line. Etter at Fjord Line sendte inn en klage til Konkurransetilsynet i mai, har tilsynet pålagt Color Line å levere månedlige resultatoversikter for hele fergedriften.

- Konkurransetilsynets brev til Color Line uttrykker at det er god grunn til å tro at Color Line bryter konkurranseloven i sin linje Bergen/Stavanger-Hirtshals, og at deres mål er å presse Fjord Line ut av markedet, sier informasjonssjef i Fjord Line, Atle Kvamme til BT.

Informasjonsdirektør Helge Otto Mathisen i Color Line sier de spiller med åpne kort og vil levere det Konkurransetilsynet har bedt om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere