*Nettavisen* Nyheter.

Mistenker ebolasmitte i Stockholm

Svenske myndigheter har mistanke om at en person er smittet av ebola, og politiet har sperre av et område i Stockholm. Personen er brakt til sykehus.

16.10.15 08:39

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.10 torsdag kveld. Den antatt smittede personen ble da fraktet til Karolinska universitetssykehus, melder Expressen.

Personen ble funnet i en bil, og politiet sperret av området rundt bilen.

– Vi må avgrense området rundt personen som er mistenkt for å være smittet slik at vi ikke risikerer ytterligere smittespredning, sier Lars Jenssen ved politiet i Stockholm til avisa.

Ifølge Jenssen var det politiet som fikk opplyst at det var snakk om ebolasmitte, men dette er ikke bekreftet fra noe hold.

Oppdatering: Ikke ebolasmittet:
Politiet sperret av et område i Stockholm etter mistanke om at en person var smittet av ebola. Fredag morgen avviser politiet at det er snakk om ebolasmitte.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.10 torsdag kveld. Den da antatte smittede personen ble fraktet til Karolinska universitetssykehus, melder Expressen.

Personen ble funnet i en bil, og politiet sperret av området rundt bilen. Ifølge politiet fikk de opplyst at det var snakk om ebolasmitte, men fredag morgen sier politiet at opplysningene ikke stemte, og at personen ikke er smittet av det dødelige viruset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.