Mistenkt dro tilbake til campingplass etter knivangrep

Mannen som er mistenkt for å ha knivstukket et familiemedlem på en campingplass i Bergen, vendte tilbake for nye tumulter lørdag kveld. Han er fortsatt på frifot.

Politiet ble varslet om hendelsen like før klokken 21 lørdag. Først ble det meldt om at mannen hadde gått til angrep med kniv nok en gang, men dette viste seg å ikke stemme. Den mistenkte var på stedet, men brukte ikke kniv. Ingen ble skadd, men mannen er fortsatt på frifot.

Stakk av igjen

– Vi kjørte til stedet, men da var han stukket av nok en gang. Vi mener mannen ikke er farlig for andre personer enn de på campingen. Det er tydelig at det dreier seg om noe internt. Vi håper vi får tak i ham ganske raskt, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt til NTB.

Mannen har vært på rømmen fra politiet siden han tidligere lørdag skal ha knivstukket et familiemedlem. Personen fikk lettere skader i hendelsen.

Bevæpnet med kniven rømte mannen fra Midtun camping til Bergen sentrum etter hendelsen. Ifølge vitner skal han ha tatt Bybanen mot sentrum, og han ble deretter observert både ved kjøpesenteret Byporten og inne på godsterminalen. Der skal han ha prøvd å hoppe på et tog. I nærheten av jernbanen har politiet funnet kniven som den mistenkte skal ha kastet fra seg. Flere væpnede politipatruljer hadde i flere timer lett etter mannen.

Kjenning av politiet

Politiet bekrefter at de kjenner identiteten til mannen og at han er en tidligere kjenning av politiet. Bergens Tidende meldte at mannen etter å ha mistet kniven var ubevæpnet. Politiet opplyser at mannen er i begynnelsen av 20-årene, 175 centimeter høy og skal være iført dongeribukse. Både han og offeret, som er i familie med hverandre, skal være fra Midtøsten.

Offeret for angrepet er lettere skadd med stikk i en fot og risp i hånden. Personen har blitt tatt hånd om av helsepersonell.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om foranledningen for angrepet. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.