RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistenkt for sexmisbruk av unge gutter

En mann ansatt i en idrettsklubb på Sunnmøre etterforskes av politiet for straffbar seksuell kontakt med unge gutter.

– Vi er fortsatt tidlig i etterforskningen, men vi mener det er snakk om en straffbar seksuell kommunikasjon. Det er snakk om kontakt med unge gutter, og vi har grunn til å tro at det kan være snakk om flere, sier politiadvokat Inger Myklebust Ferstad til Sunnmørsposten.

Myklebust Ferstad understreker overfor avisen at mannen har status som siktet og at de nå undersøker om han kan ha begått seksuelle handlinger utover straffbar seksuell kommunikasjon.

Siktelsen kommer som et resultat av at politiet mottok en bekymringsmelding på fredag. Sunnmørsposten skriver at styret den aktuelle idrettsklubben suspenderte mannen med umiddelbar virkning etter at de ble gjort kjent med forholdet.

Styret sendte også ut en melding til alle foreldre med barn i området:

«Vi har blitt gjort kjent med at en person som har flere tilsettingsforhold i klubben, har hatt utilbørlig elektronisk kommunikasjon med en yngre spiller. Vi har på bakgrunn i dette suspendert vedkommende fra alle stillinger i klubben med umiddelbar virkning».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere