RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistenkt mafiasjef tatt i Italia

Foto: FRATTARI (EPA)
Sist oppdatert:
Den mistenkte lederen for den beryktede Camorra-mafiaen i Napoli, Giuseppe Setola (38), er arrestert av italiensk politi.

Napoli (NTB-Reuters): Setola ble fakket idet han forsøkte å flykte over et tak nær byen Caserta, opplyste politiet onsdag.

- Dette er et alvorlig slag for Camorra, sier Italias innenriksminister Roberto Maroni.

Mafiabossen er mistenkt for å stå bak 18 drap det siste året, og er regnet som en av Italias 30 farligste menn. Han er også beskyldt for å ha orkestrert narkokrigen i Napoli de siste månedene og for å ha beordret drapene på seks afrikanske immigranter.

- Dere vant, sa Setola da han ble arrestert, ifølge italienske medier.

Politiet tok også beslag i verdier for rundt 10 millioner euro, om lag 95 millioner kroner, som settes i forbindelse med Setola og familiens hans.

Politiet var nær ved på pågripe Setola også for tre dager siden, men da klarte han å rømme gjennom kloakksystemet under huset hans i Trentola Ducenta.

Setola har vært på frifot siden april i fjor da han rømte fra husarrest. Han hadde fått lov til å sitte i varetekt hjemme fordi han angivelig ventet på behandling for et øyeproblem. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere