Mistenkt seriemorder deltok på Masterchef

En britisk 40-åring som anklages for å ha drept fire homofile menn, for deretter å kvitte seg med likene på en kirkegård i Øst-London, dukket opp i en episode av den britiske kjendisversjonen av Masterchef.

En britisk 40-åring som anklages for å ha drept fire homofile menn, for deretter å kvitte seg med likene på en kirkegård i Øst-London, dukket opp i en episode av den britiske kjendisversjonen av Masterchef. Foto: Skjermdump (YouTube/BBC)

40-åringen er tiltalt for å ha forgiftet fire homofile menn og dumpet dem i en kirkegård.

21.10.15 19:27

En angivelig seriemorder i Storbritannia, som er mistenkt for å dopet ned og drept fire unge menn, dukket plutselig opp på den britiske kjendisversjonen av Masterchef.

Den mistenkte seriemorderen Stephen Port (40) dukker opp i en episode av BBCs niende sesong av Masterchef, som også har gått på norske skjermer, mens han serverer pasta og kjøttboller til 100 bussjåfører på et serveringssted i London, melder The Independent.

Les også: Seriemorder kan ha drept sju kvinner i USA

Parykk på hodet
Port, som angivelig hadde en parykk på hodet, skal ha bistått en av kjendisdeltagerne i programmet, skriver avisen. 40-åringen skal ha jobbet en tid på serveringsstedet.

Episoden ble vist i juni måned på britiske TV-skjermer.

- Dumpet i en kirkegård
40-åringen skal ha truffet sine angivelige drapsofre på en datingside for homofile, og tatt dem med seg hjem. Deretter skal Porter ha forgiftet mennene med partydopet GHB. Alle drapsofrene var homofile menn i 20-årene.

Porter er mistenkt for å ha hatt sex med mennene mens de ennå var bevisstløse, og deretter dumpet likene, skriver Daily Mail.

Likene ble funnet i eller i nærheten av en kirkegård øst i London.

Les også: Skutt av prostituert - nå tror politiet han kan være en seriemorder

Likene ble funnet på denne kirkegården i Øst-London. Foto: Paul Hackett (Reuters)

Tiltalt for fire drap
De fire drapene fant sted i løpet av en 15-måneders periode. To av ofrene ble funnet av en og samme mann med bare tre ukers mellomrom, da han var ute på sin faste runde for å lufte hunden.

Porter stilte i retten søndag hvor han ble tiltalt for fire drap og fire tilfeller av forgiftning i den hensikt å påføre andre alvorlig skade.

Sky News melder at Porter er blitt løslatt fra varetekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.